Tomatsalsa – nem opskrift på frisk tomatsalsa

Vi laver ofte mexicansk mad herhjemme og i mange år tyede jeg faktisk til den købevenlige version fra supermarkederne.

Selvom det er nemt bare lige at tage en færdig salsa ned fra hylden i supermarkedet, så lad os lige slå en ting fast – det er bare ikke det samme, og denne opskrift på tomatsalsa er så nem, at det vil være en hel skam at servere en købesalsa til sin lækre, mexicanske mad.

Vi spiser salsaen til det meste mexicanske mad herhjemme, men især enchiladas med oksekød kan anbefales. Se min opskrift her.

Tomatsalsa – nem opskrift på frisk tomatsalsa

4 pers.

10 min.

Ingredienser

4 gode, store tomater.

½ rødløg

½ rød chili

2 fed hvidløg

2 spsk. Olivenolie

½ tsk. Sukker

Saften fra ½ lime

1 tsk. tomatpure

Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak tomater, rødløg, chili og hvidløg fint.

Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til med salt og peber.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Natasha Milán

Hej, jeg er kvinden bag mad & dessert.
Læs mere om mig her

Det betyder meget for mig, at du kan lide min blog og finde inspiration i mine indlæg. Hvis du har nogle spørgsmål, gode råd eller lignende, er du velkommen til at kontakte mig.

Bliv opdateret om de nyeste opskrifter.
Følg med her:

Udvalgte opskrifter

Luk menu