Cowboytoast med hjemmelavet dressing

Spinatwraps med laks og creme fraiche dressing

 

Wraps fyldt med spinat ? et sundere alternativ.

Det behøver ikke at være kedeligt at spise sundt. Disse wraps er fyldt med proteiner og så kan man egentlig bruge stort set hvad man ønsker, som fyld. Jeg havde lige lidt laks og creme fraiche dressing tilbage, og nøj, hvor blev de bare lækre.

Selvom vi kun er to, og maks får spist et par stykker til aftensmad, så laver jeg altid en stor portion så min mand kan få med til madpakken, og resten i fryseren, så er der til en anden god gang, hvor man har madrester, som man ikke ved hvad man skal bruge til.

 

Antal: 10 stk Tid: 20 min

Ingredienser

Spinatwraps

200 g hvedemel

2,5 dl mælk

4 æg

1 tsk salt

70 g spinat

Fyld

Røget laks i skiver

Rødløg

Blandet salat eller rucola

Gulerod i strimler

Purløg

Creme fraiche dressing

1 dl creme fraiche

1 rødløg

½ citron

Salt og peber

Fremgangsmåde

Spinatwraps
Kom alle ingredienser, på nær spinat, op i en blender og blend i ca. 2 min. (sørg for at det hele er godt blandet sammen).

Kom spinat i, og blend i ca. 10-20 sek. Der må stadig godt være mindre spinatstykker i.
Kom en lille sjat olie på en middelvarm pande, og steg ca. 1-2 min på hver side, indtil de er let gyldne.

Creme fraiche dressing
Bland creme fraiche med et fintrevet rødløg og saften fra ½ citron. Smag til med salt og peber.

Smør dressingen ud på wrappen. Fordel fyldet oven på og rul sammen.

Næste indlæg

Cowboytoast med hjemmelavet dressing