Bagt laks med citron og ingefær

Spinatvafler med stenbiderrogn og creme fraiche dressing

 

Antal: 4-6 pers. Tid: 30 min.

Ingredienser

Stenbiderrogn

Grøne urter (evt. ærteskud, purløg eller persille)

 

Spinatvafler

4-6 stk.

75 g spinat

1 dl mælk

1 dl havregryn

3 æg

1 tsk salt

1 tsk bagepulver

Smør (kan undlades)

 

Creme fraiche dressing

1 dl creme fraiche

1 rødløg

½ citron

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser til spinatvafler i ca. 1 minut.

Varm et vaffeljern op. Kom en lille klat smør på, og fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Sørg for at fordel dejen godt ud i kanterne.

Pres vaffeljernet godt sammen og bag vaflen i ca. 3 min, indtil den er gylden.

Bland creme fraiche med et fintrevet rødløg og saften fra ½ citron. Smag til med salt og peber.

Anret stenbiderrogn og dressing på vaflen. Slut af med krydderurterne.

 

TIP!

Spinatvafler passer rigtig godt til meget mad, så prøv gerne at variere med en masse andre toppings.

 

Næste indlæg

Bagt laks med citron og ingefær