Ramsløgspesto

En nem og hurtig opskrift på ramsløgspesto.

Ramsløg har en vidunderlig smag og en ramsløgspesto passer perfekt til bagværk, marinader o. lign.

Ramsløgspesto

10 min. 

Ingredienser

50 g. ramsløgsblade

30 g. pinjekerne

30 g. parmesan

2 dl. Olivenolie

Saften fra 1 citron

½ tsk. Salt

Fremgangsmåde

Rist pinjekerner på panden.

Skær parmesan i mindre stykker.

Blend alle ingredienserne.

Smag til med salt og evt. citronsaft

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Natasha Milán

Hej, jeg er kvinden bag mad & dessert.
Læs mere om mig her

Det betyder meget for mig, at du kan lide min blog og finde inspiration i mine indlæg. Hvis du har nogle spørgsmål, gode råd eller lignende, er du velkommen til at kontakte mig.

Bliv opdateret om de nyeste opskrifter.
Følg med her:

Udvalgte opskrifter

Luk menu