Ramsløgssnurrer med bacon og mozzarella

Ramsløgspesto

 

En nem og hurtig opskrift på ramsløgspesto.

Ramsløg har en karakteristisk smag af hvidløg og purløg og bliver også kaldt “vildt hvidløg” . Jeg finder ramsløg i naturen men de kan i sæson også findes i velass. supermarkeder.

Ramsløgspesto passer perfekt til bagværk, marinader, sandwiches o. lign.

 

Se et udpluk af mine opskrifter med ramsløgspesto:

 

Antal: 1 portion. Tid: 10 min.

Ingredienser

  • 50 g. ramsløg
  • 50 g. parmesan
  • 40 g. pinjekerner
  • 1,5-2 dl. olivenolie
  • 1 citron, saften fra
  • ½ tsk. Salt

 

Fremgangsmåde

  1. Rist pinjekerner på panden.
  2. Skær parmesan i mindre stykker.
  3. Blend alle ingredienserne sammen til en grov pesto.
  4. Smag til med salt og evt. citronsaft

Næste indlæg

Ramsløgssnurrer med bacon og mozzarella