Om mig & bloggen

“I hverdagene arbejder jeg som digital marketings konsulent, men når jeg kommer hjem, er jeg amatørkok.”

Mad & dessert er først og fremmest min måde at dele min kærlighed til mad, med andre på. Jeg vil igennem denne blog dele mine opskrifter – både de helt enkle opskrifter, de mere avancerede samt køkkentips, som har gjort hverdagen i køkkenet nemmere for mig og sørger for at jeg får maksimalt udbytte af varerne i mit køleskab. 

I hverdagene arbejder jeg som digital marketings konsulent, men når jeg kommer hjem, er jeg amatørkok. Det betyder meget for mig at lave mad til mine nærmeste, og dele min begejstring for maden, gennem smage. Mine gæster skal kunne smage kærligheden i maden. Jeg kræser gerne lidt ekstra for at anretningen også sidder lige i skabet, da jeg selv er en af dem, som spiser med øjnene. Jeg må dog nok indrømme at min mand ikke altid bliver lige så opstemt af anretning, og stod det til ham, skulle maden bare smækkes på tallerkenen – men den går sjældent herhjemme. For mig, er det der gør den samlede madoplevelse bedst, når maden er yderst velsmagende og bliver præsenteret, som ”fortjent”.

Jeg har drømme om, at jeg en dag kan udgive egne kogebøger og nå bredt omkring, så jeg kan dele min passion for mad med andre, som forhåbentlig også selv vil finde inspiration til at bevæge sig ud på nye kanter i deres køkken.

Det betyder meget for mig at du kan lide min blog og finde inspiration i mine indlæg. Hvis du har nogle spørgsmål, gode råd eller lignende, er du velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular, eller min mail: milan@madogdessert.dk, hvis du ikke er til den kedelige kontaktformular.

Ønsker du at blive opdateret når jeg udgiver nye opskrifter? Følg mig på Facebook og Instagram.,

Kontakt mig

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Natasha Milán

Bliv opdateret om de nyeste opskrifter.
Følg med her:

Udvalgte opskrifter

Luk menu