Nem opskrift på sprøde, hjemmelavede flæskesvær

Jeg havde en flæskesteg i fryseren som jeg havde lyst til at lave, men det skulle ikke være den traditionelle flæskesteg med kartofler og sovs (det får vi lidt for tit), så jeg besluttede mig for at den skulle stå på asiatisk marineret svinekød, (den opskrift kan du se her) og da jeg ikke skulle bruge sværren, blev det til en omgang hjemmelavede flæskesvær.

Det er en nem og hurtig opskrift, som giver de lækreste, sprøde flæskesvær.

Perfekt måde at imponere gæsterne på, ved lige at smide en skål hjemmelavede flæskesvær på bordet, som en lille snack.

Nem opskrift på sprøde, hjemmelavede flæskesvær

1 portion

1 time

Ingredienser
500 g. svinesvær 1 tsk. Peberkorn Ca. 10 laurbærblade 2 tsk. Groft salt 1 knivspids fint salt

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 225 grader.

Hvis ikke du har købt svær som er skåret på forhånd, skæres de i skiver på ca. 1 cm tykkelse.

Kog sværene i vand tilsalt groft salt, peberkorn og laurbærblade i 20 min.

Tag sværene op og tør dem enten godt i et viskestykke eller lad dem lufttørre.

Gnid den fine salt godt ind i sværene og fordel dem herefter på en bageplade, beklædt med bagepapir.

Bages i ovnen ca. 35-40 min.

Hold godt øje med dem, da de ikke må blive for brune.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på print

Natasha Milán

Hej, jeg er kvinden bag mad & dessert.
Læs mere om mig her

Det betyder meget for mig, at du kan lide min blog og finde inspiration i mine indlæg. Hvis du har nogle spørgsmål, gode råd eller lignende, er du velkommen til at kontakte mig.

Bliv opdateret om de nyeste opskrifter.
Følg med her:

Udvalgte opskrifter

Luk menu