-En madelskers univers

Hovedretter

Broccoligratin

Mmm.. Den gode, gammeldags broccoligratin. At lave gratin er en nem måde at få flere grøntsager ind i hjemmet på, hvis man, ligesom jeg, har

Læs mere »
Sauce, dip & dressinger m.m.

Chilidip, medium styrke

I morgen får vi gæster og i den anledning skal jeg lave mexicanske, street food tacos. Jeg synes derfor at en dejlig, ikke alt for

Læs mere »
Hovedretter

Frikadeller med semi-dried tomater

Gammeldags frikadeller – med et twist! Det er faktisk første gang jeg har lavet frikadeller med langtidsbagte, ovntørrede tomater, men det bliver bestemt ikke sidste!

Læs mere »
Hovedretter

Morfars frikadeller

Frikadeller som min morfar lavede dem. For mig, tager denne opskrift mig tilbage til barndommen, hvor man fik de lækre frikadeller hos mormor og morfar.

Læs mere »
Sauce, dip & dressinger m.m.

Hjemmelavet pesto

Pesto smager bare godt, kan bruges til meget mad og så tager den under 10 min at lave – whats not to like?! Senere på

Læs mere »
Tilbehør

Semi-dried tomater

I dag stod den på langtidsbagte, ovntørrede tomater. Noget som simpelthen er så nemt at lave og kan spises både til og i meget mad.

Læs mere »
Bagværk

Pizzadej, grundopskrift

For mig, skal en pizza smage som den gør på pizzeriaerne. Se, det synes jeg er en god pizzabund! Af netop selvsamme årsag, tog det

Læs mere »
Hovedretter

Pulled pork – sous vide

4-8 pers. 12-18 timer Ingredienser 1 nakkesteg ca. 2 kg Rub 2 spsk røgsalt eller alm. salt 1 tsk friskkværnet peber 2 spsk rørsukker 2

Læs mere »
Bagværk

Spinatvafler

Spinatvafler er et must at prøve! De fungerer super godt som forret med lidt toppings på, og der er heldigvis uanede muligheder at bevæge sig

Læs mere »
Luk menu